Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Testissä Craftin Defence juoksuasu talviharjoitteluun

craft-defence-juoksutakki

Testasimme talven juoksuasuista naisten Craft Defence juoksutakin ja -trikoot

Tuote: Naisten Craft Defence juoksutakki ja -trikoot
Takin värit: musta/pinkki ja turkoosi
Trikoiden värit: musta/pinkki ja musta
Koot: XS-XXL
Suositushinta takki: 130 €
Suositushinta trikoot: 110 €

Ominaisuudet: Ergonomisesti muotoiltu juoksuasusetti on tarkoitettu viileille, kylmille ja tuulisille keleille.

Juoksutakki

Defence Jacket -juoksutakin etuosassa, hartioissa ja hihoissa on tuulenpitävää materiaalia. Muuten takki on joustavaa ja hengittävää trikoomateriaalia, ja sen sisäpinta on harjattu pehmeäksi. Takkiin on suunniteltu heijastavat yksityiskohdat lisäämään turvallisuutta. Sivusta löytyy yksi tasku.

Juoksutrikoot

Defence Wind Tights -trikoiden etuosa on tuulen- ja vedenpitävää materiaalia. Trikoiden sisäpinta on harjattu pehmeäksi. Takaa löytyy tasku avaimille ja musiikkisoittimelle. Lahkeensuissa on vetoketjut, ja trikoista löytyy heijastavia yksityiskohtia.

craft-defence-juoksutrikoot

Testi: Craftin Defence juoksutakki ja -trikoot ovat pelastus talven harjoitteluun. Tuultapitävä materiaali ja pehmeäksi harjattu sisäpinta ei tee asusta ainoastaan lämmintä, vaan myös miellyttävän pehmeän ihoa vasten. Joustava ja lämmin materiaali tekee koko asusta miellyttävän treenikaverin kylmemmille keleille: joustava materiaali ei rajoita liikettä harjoituksissa ja pysyt lämpimänä, myös viileässä viimassa. Takin selkäosan ja hihojen hengittävä trikoomateriaali pitää huolen sopivasta tuuletuksesta ja siitä, että osa kosteudesta haihtuu takin pinnan kautta ulos.

Kovana palelijana tarvitsen Defence juoksutakin alle nollakelillä ohuen teknisen aluspaidan (pitkähihaisen) ja lämpimien trikoiden alle en vielä nollakelillä tarvitse mitään. Tuulenpitävä kangas suojaa siis todella hyvin kylmältä. Olen tykännyt asusta todella paljon juuri sen lämpöisyyden vuoksi, sillä harjoittelu ei tunnu epämukavalta kylmässäkään säässä, kun päälle ei tarvitse pukea liian montaa vaatekerrosta.

Takin kaulus on juuri sopivan korkea, että kaula-alue pysyy suojassa kylmältä ja viimalta. Takin hartiaosan tuulenpitävä materiaali suojaa myös minulle normaalisti kylmälle herkkää hartia-aluetta.

Kylmemmillä pakkassäillä oletan, että tarvitsen pitkät alushousut trikoiden alle sekä toisen tai paksumman pitkähihaisen paidan takin alle.

Plussat: Lämmin, joustava, hengittävä, supermukava päällä
Miinukset: liian vähän taskuja, pieneltä tuntuvat taskut (juuri ja juuri 129 mm x 68 mm puhelin mahtuu kuitenkin takin taskuun 🙂 )

Yhteenveto: Lämmin ja käytännöllinen juoksuasu syksyn ja talven harjoitteluun. Craftin Defence juoksutakki ja -trikoot sopivat myös vaativammalle juoksijalle: asun joustavat materiaalit takaavat luonnollisen liikeradan kovemmassakin vauhdissa ja hengittävyys pitää olon mukavana pidemmälläkin lenkillä.

Testaaja ja kirjoittanut: Piia Doyle

Speak Your Mind

*