Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Testissä adidaksen adizero tempo juoksulasit

 

adizero tempo juoksulasit

Testasimme adidaksen adizero tempo juoksulasit

Time-to-Run Suomen Piia Doyle testasi adidaksen adizero tempo (SMALL) urheiluun tarkoitetut aurinkolasit.

Tuote: adidas adizero tempo juoksulasit
Koko: small (saatavilla myös LARGE)
Paino: 22 g
Hinta: n. 120 €

Ominaisuudet: Mistään tinkimättä adidas on kehittänyt adidas-sarjan urheilulasit, jotka eivä ole ainoastaan lisävaruste urheiluun vaan myös erittäin monipuolinen ja suorituskykyinen tuote tukemaan urheilusuoritustasi. adidas on panostanut itse linssiin, istuvuuteen, pitoon ja sankoihin: Vision Advantage™ PC linssi on ultra kevyt, ja tarjoaa laajan näkökentän ja suojan. Linssi on helposti vaihdettavissa ja Clima Cool™ ominaisuus takaa sen, että ilma ei tunkeudu linssien sisäpuolelle häiritsemään näköä. TRI.FIT™ Temple korkeuden säätö mukautuu 8° taaten optimaalisen istuvuuden jokaiselle käyttäjälle. Voit valita 3 eri tasoa sankojen korkeudelle. Myös nenäkaari on säädettävissä. Traction Grip kumipinnoite sankojen sisäpuolella pitää lasit paikoillaan puristamatta.

Testaaja: 38-vuotias nainen, 3 lapsen äiti, urheilu- ja liikuntatieteiden maisteri, Time-to-Run Suomen päätoimittaja, harjoittelee 5-6 kertaa viikossa ja juoksee kilpatasolla.

Testi: adizero tempo lasit on huippumukavat päässä, niiden olemassaoloa tuskin huomaa. Sangat eivät purista mistään, ja pysyvät kuitenkin Traction Gripin ansiosta hyvin paikallaan kovemmassakin vauhdissa. Nenäkaari on säädettävä, pehmeää liukumatonta materiaalia, eivätkä lasit luisu pois hikisenkään nenän päältä. Traction Grip-materiaalia on myös pokan yläreunassa. Pokat nojaavat kevyesti otsaa / kulmakarvarajaa vasten, jolloin Grip estää hien valumista suoraan silmille. Tämä oli oikeastaan ainoa huolen aiheeni laseilla juostaessa. Olen ollut tähän asti ehdoton lippiksen kannattaja, sillä se suojaa samalla auringolta kun pitää suolaisen, silmiä kirvelevän hien pois silmiltä, mutta adizeroilla ei tästä seikasta tarvitse murehtia. Voihan toki lasien kanssa pitää lippistä tai hikipantaa. Lasit eivät myöskään huuruunnu juoksun aikana.

LST Active linssit ovat punaisen sävyiset, ja omasta mielestäni erittäin miellyttävät silmille. Näkyvyys on tosi hyvä: selkeä, kontrastinen ja harmoninen, eikä missään nimessä liian tumma vaikka ovatkin tummaksi sävytetyt, yllättävän vaalea oikeastaan. Linssit antavat hyvän suojan auringon valolta minunlaiselleni herkkäsilmäiselle. Laseja voi käyttää hyvin myös jo hieman hämärtyvässä illassa. Linssi on voimakkaasti kaarrettu, joten se tarjoaa täydellisen, esteettömän näkyvyyden myös sivuille, eikä auringon valo pääse häikäisemään silmää mistään suunnasta. Linssit suojaavat täydellisesti UVA-, UVB- ja UVC-säteilyltä.

Omasta mielestäni ihan huipputuote!

Lasien kanssa tulee kovakantinen kotelo sekä laseille tarkoitettu pussukka, joka toimii myös silmälasien puhditavana pyyhkeenä.

Plussat: ultrakevyet, huippuistuvuus, miellyttävä linssi, tyylikkäät
Miinukset: tuotteelle ei löytynyt miinuksia!

Yhteenveto: adidas juoksulasit on kehitetty tiiviissä yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa vastaamaan eri urheilulajien vaatimuksia. adizero tempoja pidetäänkin ylivoimaisesti parhaina kevyensarjan juoksulaseina. Sen yksilöllinen muotoilu ja istuvuus takaavat, että lasit pysyvät tukevasti paikoillaan suuressakin nopeudessa. Kaarevat linssit antavat täyden suojan tuulelta ja lasien ilmanvaihtojärjestelmä estää linssien höyryyntymisen.

 

Testaaja: Piia Doyle – Time-to-Run Suomen päätoimittaja

 

Speak Your Mind

*