Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tahkolla juostaan Winter Extremerun huhtikuussa

 

tahko winter

Jo 3. Tahko Winter Extremerun

Tahko Winter Extremerun järjestetään jo kolmatta kertaa lauantaina 11.4.. Tahkon hulppeat rinnemaisemat ja niitä ympäröivä kevättalven luonto tarjoavat unohtumattomat puitteet juoksutapahtumalle.

Tahko Winter Extremerunin rata on n. kolme kilometriä pitkä ja voit itse valita juoksetko yhden, kaksi vai kolme kierrosta. Radan varrella vastaan tulee jos jonkinlaista ylitettävää, alitettavaa, kiivettävää tai muutoin suoritettavaa estettä. Jokainen osallistuja palkitaan maalissa urhoollisuusmitalilla.

Kaiken kuntoiset mukaan!

Pääteemana on edelleen, että kaikki liikkuu. Mukaan voi lähteä siis kaiken kuntoiset, hyvällä fiiliksellä liikkuvat ihmiset. Extremeruniin voit tulla yksin, kaksin tai porukalla. Sarjoja on kaksi; kilpa- ja hupisarja. Kilpasarjassa juostaan itseään haastaen, joskus jopa tosissaan. Hupisarjalaiset taas pukeutuvat halutessaan mitä mielenkiintoisempiin asuihin ja lähtevät radalle pilke silmäkulmassa.

AfterRun

Tapahtuman juontaa, niin kuin Extremeruneissa on totuttu, Jaajo Linnonmaa. Koko päivän tunnelmaa nostattaa myös dj ja meininki jatkuu vähintäänkin yhtä hyvänä illan AfterRun-bileissä, joissa juhlijoita viihdyttää Jimmy Cola.

Osallistu ja tuet liikuntarajoitteisia lapsia

Kerää siis porukka kasaan ja lähde mukaan haastamaan itsesi ja nauttimaan Tahkon maisemista Extremerun-tyylillä ja tee samalla hyvää! Extremerun tukee liikuntarajoitteisten lasten liikkumista joka vuosi.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: www.extremerun.fi

Speak Your Mind

*