Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Extremerun Oulu 2014

 

extremerunoulu

Neljättä kertaa Oulun Nallikarissa juostu Extremerun keräsi jälleen kerran ennätysmäärän osallistujia! 1050 innokasta itsensä haastajaa ilmestyi lähtöviivalle. Joukko oli jälleen kirjava. Kilpasarjalaiset painelivat trikoissa, juoksushortseissa ja jotkut jopa ilman paitaa. Taaempaa startanneissa nähtiin taas varsin kirjava joukko erilaisen teeman mukaan pukeutuneita.

Nallikarin merelliset maisemat, uimaranta ja sen ympäristö tarjoavat huikean hienot puitteet Extremerunin tapaiselle juoksutapahtumalle. Reitti koostui kolmesta noin viiden kilometrin lenkistä. Reitin varrelle oli rakennettu erilaisia esteitä. Esteinä oli mm. autonrenkaat, ryömintää, kiipeilyä, kahlausta meressä, verkkoestettä, autonromujen ylitystä jne. Uutuutena oli sähköaita. Siinä kilpailijat juoksivat paimenpojan paimenlankojen läpi ja muuntaja antoi joka kolmas sekuntii sähkösykäyksen ja jos kilpailija koski lankoihin juuri sillä kohtaa hän sai muistutuksen siitä, että tämä on Extremerun eikä mikä tahansa juoksutapahtuma.

Osa juoksi yhden, toiset kaksi ja jotkut kiersivät kaikki kolme kierrosta. Maalissa kaikkia odotti urhoollisuusmitali ja Extremerunin viimeinen haaste Savuhovin Tuska makkara. Oli jälleen kerran hienoa olla todistamassa, että liikua voi hyvällä fiiliksellä hyvässä seurassa hymyssä suin.

Palaute tapahtumasta oli jälleen kerran pelkästään positiivista, joka kertoo sen, että uusittu reitti toimi ja järjestelyt pelasivat niin kuin oli suunniteltu.

Illan After Run bileissä Apollo Live Clubilla bailattiin ankarasti ja katsottiin kooste päivän tapahtumista.

Oulun tapahtuman tulevaisuus näyttää valoisalta ja ensi vuonna tavoitteena on rikkoa jälleen osallistujaennätys! Ilmoita itsesi jo nyt mukaan! www.extremerun.fi

Speak Your Mind

*