Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Helsinki City Triathlon 2014

 

Hki City Triathlon 2014

Helsinki City Triathlon Uimastadionilla

Helsinki City Triathlonissa nähtiin lähes 2000 osallistujaa.

Helsinki City Triathlon käytiin sunnuntaina Uimastadionilla jo kuudetta kertaa. Kyseessähän on ns. matalan kynnyksen triathlon, jossa uidaan 300 m, pyöräillään 10 km ja juostaan 3 km. Osallistujia Helsinki City Triathlonissa oli tänä vuonna lähes 2000, mikä kertoo uuden trendilajin kasvavasta suosiosta.

Erittäin ilahduttavaa oli, että aikuisten lisäksi myös lapsia ja nuoria oli mukana ennätysmäärä, kun Weetabix Triathlonissa kisaili reilut 300 junioria. Kilpailussa oli myös kansainvälistä tunnelmaa, sillä mukana oli lähes viitisenkymmentä virolaista nuorta. Lisäksi viime vuoden uutuus aikuinen + lapsi sarja kasvoi hurjasti jo 120:een aikuinen ja lapsi pariin!

Weetabix triathlonissahan on minimatkat ja sarjoja 10-vuotiaista 16-vuotiaisiin. Mikä hauskinta, kisassa on myös Aikuinen & lapsi -sarja, jossa triathlon tehdään yhdessä lapsen kanssa. Ala- tai yläikärajoja ei ole. Matkat ovat 100 m uintia, 5 km pyöräilyä ja 1,5 km juoksua.

Sarjassa nähtiin valtavan iloisia pikkuihmisiä, kun äidit ja isät ylittivät maaliviivan käsikädessä heidän kanssaan. Monen mielestä oli selvästi siistiä olla ihan oikea teräspoika tai -tyttö. Triathlon näyttäisikin olevan aika huippu paketti perinteisten kestävyyslajien markkinoimiseksi lapsille ja nuorille!

Helsinki City Triathlonissa oli 47 noin 40 henkilön lähtöä 12min välein ja tapahtuma kesti aamusta iltaan, mutta tunnelma Stadikalla säilyi koko päivän riemukkaana ja sopivan leikkimielisenä. Hyvää tunnelmaa nosti erittäin kaunis kesäsää. Tapahtuman sujuvuudesta vastasi lähes parisataa vapaaehtoista toimitsijaa.

Kisasivut: www.triforfun.fi
Tulokset: http://live.ultimate.dk/desktop/front/index.php?eventid=2410&ignoreuseragent=true
Kuvia: http://onevisionsport.kuvat.fi/kuvat/Sport+events+2014/Helsinki+City+Triathlon/Kaikki+kuvat/

Speak Your Mind

*