Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Ahvenanmaan maraton ja puolikas 2014

ahvenanmaan maraton

Uusittu Ahvenanmaan maraton

Ahvenanmaan uusittu maraton ja puolimaraton juostiin sunnuntaina 26. lokakuuta mahtavassa juoksusäässä. 10 astetta lämmintä ja happirikas ilma olivat mitä otollisimmat olosuhteet pitkänmatkan tapahtumalle.

Tapahtuma kokosi satakunta juoksijaa, mikä tapahtumajohtaja John Holmbergin mukaan ylitti odotukset. Tämän vuoden tapahtumaa oli markkinoitu tietoisesti varovaisin ottein. Pienehkö osallistujajoukko pääsi testaamaan uutta reittiä ja kisajärjestäjät tunnustelemaan kuinka järjestelyt uudistetulla reitillä toimivat.

Kaunis idyllinen kisareitti

Uusi kisareitti on hieman kumpuilevampi ja vaativampi. Vastapainoksi reitti tarjoaa juoksijoille todella kauniin ja vaihtelevan ympäristön. Reitillä vuorottelevat lähiöt, merenrannat sekä maaseudun idylli tarjoten sitä parasta Ahvenanmaata!

Miesten maratonin voitti Tomi Savolainen ajalla 3:00:14 ja naisten maratonin Bethany Thompson aikaan 3:27:36. Puolikkaan voiton miesten puolella vei Ari Wolff  ajalla 1:26:27 ja naisten puolella Ann Britt Nilseng aikaan 1:41:46.

Ahvenanmaan maraton panostaa vuoteen 2015

Tästa eteenpäin kisajärjestäjät panostavat täysillä ensi vuoden tapahtumaan. John Holmberg ja Ahvenanmaan maraton toivottavatkin kaikki juoksijat, jotka haluavat lopettaa juoksukauden muistorikkaaseen maratoniin tai puolikkaaseen, tervetulleiksi Ahvenanmaalle.

Merkkaa jo ensi vuoden kisakalenteriisi lauantai 25. lokakuuta!