Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Midnight Run Helsinki 2014

Teksti ja kuva: Sari Backman

midnightrunhelsinki

Midnight Run jälleen Helsingissä

Helsingin Senaatintorilta starttasi lauantai-iltana 30. elokuuta n. 11 000 positiivisella energialla varustettua, pinkkipaitaista juoksijaa.

Matkana oli 10 km:n lenkki. Reitti sivuutti Kaivopuiston ja kulki pitkin Etelärantaa, sieltä Katajanokan laiturin kautta Kanavanrantaan ja palaten takaisin Senaatintorille tuomiokirkon edustalle. Merelliset maisemat, upeat valaistukset antoivat elämykselliset puitteet yöjuoksullemme.

Pientä kutkuttavaa kisajännitystä tuntui olevan sopivasti ilmassa kokoontuessamme senaatintorille ja monet fiilistelykuvat sujahtivat facebook- ja instagram-päivityksiin. Sääkin oli juoksuun erittäin sopiva: pilvipoutainen ja lämpötila +13 astetta. Suht kuivalla asfaltilla saatiin juosta.

Juoksun aikana sai nauttia bändeistä, dj:n musiikkimiksauksista, sambasta ja cheeleaderin tanssimoveista. Valaistukset toivat juoksuun upeaa tunnelmaa. Haluan ehdottomasti olla mukana seuraavallakin kerralla.

Ajakseni tuli tällä kertaa 1:08, mutta tarkoituksena olikin juosta rennolla ja hyvällä fiiliksellä ..tällä kertaa. Ehkä ensi vuonna voisin yrittää omaa kympin ennätystä.

Mukana tapahtumassa oli myös naamiaiskilpailuun osallistuvia, jotka toivat hauskaa lisäfiilistä tapahtumaan!

Ystäväni kanssa kokemuksemme Midnight Run-tapahtumasta oli ensimmäinen ja olemme todella tyytyväisiä järjestelyihin. Oli mukava huomata kuinka kaikki järjestelyt ainakin juoksijan näkökulmasta olivat sujuvia. Tunnelma oli alusta loppuun asti iloinen, rento ja toisiamme tsemppaava.

Suosittelen, tämä kannattaa kokea!

Tässä vielä miesten ja naisten sarjojen kolmen kärki:

1 KIPRONO, JUSTUS (KEN)  00:30:15
2 CHEROP, EZEKIEL (KEN)   00:30:22
3 Utriainen, Jussi (FIN)         00:30:32

1 ROTICH, EMILY (KEN)       00:35:13
2 Tofferi, Henni (FIN)           00:37:11
3 Lindholm, Johanna (FIN)   00:37:24

Speak Your Mind

*