Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Tallinnan maraton juhlii vuosipäiviä syyskuussa

tallinna maraton 2024

Viron ikonisin juoksutapahtuma, Tallinnan maraton, viettää tänä vuonna 35. vuosipäiväänsä. Kunnioitettava virstanpylväs, mutta ei siinä kaikki. Viikonlopun rakastettu 10 km tapahtuma viettää myös 25-vuotispäiväänsä, joten tänä vuonna on Tallinnassa syytä juhlia.

Tallinnan maraton juhlii vuosipäiviä syyskuussa

Tallinnan maraton kutsuu maailmanlaajuisen juoksuperheensä juhlimaan 35- ja 25-vuotispäiviä syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 6.-8.9. Tallinnan vanhan kaupungin sydämeen. Juhlitun maratonin ja kympin lisäksi tapahtumassa on tarjolla puolimaraton sekä 5 km Youth Run nuoremmalle juoksukansalle. Jokaiselle siis jotakin.

Time-to-Run ja Come Run With Piia mukana Tallinnan maraton -tapahtumassa

Time-to-Run ja Come Run With Piia järjestävät yhteisen maratonmatkan Viron pääkaupunkiin, ja yhdessä juoksijoidemme kanssa aloitamme tavoitteellisemman harjoittelun kohti Tallinnaa kesäkuussa. Tule sinäkin mukaan! Tulossa on neljä eri tasoista puolimaratonohjelmaa, jotka ovat kaikille avoimet ja ladattavissa. Ohjelmat ovat 12 viikon pituiset eli yhteinen harjoittelu alkaa viikolla ennen juhannusta. Voit harjoitella samoilla ohjelmilla, vaikka lähtisit kympille.

Ohjelmat tulevat Come Run With Piia sivustolle kesäkuussa.

Paikallisesta tapahtumasta kansainväliseksi spektaakkeliksi

Tallinnan maraton on merkittävällä kasvumatkallaan muuttunut paikallisesta tapahtumasta kansainväliseksi spektaakkeliksi. Vuonna 2010 tapahtumassa oli osallistujia 27 eri maasta. Ulkomaalaisten juoksijoiden määrä kasvoi huimasti vuoteen 2015 mennessä, kun osallistujia oli mukana 49 eri maasta. Vuoteen 2018 mennessä maita oli jo 67. Vuonna 2023 saavutettiin uusi ennätys, kun juoksijoita oli ilmoittautunut tapahtumaan 78 eri maasta.

“Tämä uskomaton kasvu ei ole vain numero; se on tarina yhtenäisyydestä, monimuotoisuudesta ja urheilun voimasta tuoda maailma yhteen.”

“Olemme enemmän kuin kilpailu; olemme maailmanlaajuinen yhteisö, emmekä malta odottaa nähdäksemme kuinka pitkälle ja laajalle perheemme laajenee tänä vuonna!!”

Tallinnan Maraton 2024

Kerro tapahtumasta myös kaverillesi, ja merkatkaa 6.-8. syyskuuta viikonloppu jo nyt kalenteriin!

Speak Your Mind

*