Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
Running Training Information  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

Connemara Marathon Irlannin villissä lännessä

 

connemarathon

Connemara Marathon juostaan 10. huhtikuuta 2016

Connemara International Marathon -tapahtumaa pidetään laajalti yhtenä maailman upeimmista tapahtumista. Connemara Marathon (Connemarathon) juostaan Länsi-Irlannin villissä lännessä, josta löytyy Irlannin upeimmat maisemat. Osallistujat saavat ihailla henkeäsalpaavia maisemia ja nauttia tapahtuman kansainvälisestä tunnelmasta. Tapahtuma sijoittuu maailman pisimmän, rannikkoa myötäilevän matkailureitin, Wild Atlantic Wayn sydämeen.

wild.atlantic.way

Klikkaa isommaksi – Wild Atlantic Way

Wild Atlantic Way on 2 500 km pitkä tie, joka kulkee yhdeksän maakunnan läpi, alkaen pohjoisen Inishowenin niemimaasta päättyen Kinsalen kalastajakylään Kelttimeren rannalla etelässä. Reitin varrella on paljon turistinähtävyyksiä ja kauniita paikkoja.

Connemara Marathon houkuttelee juoksijoita

Viidestoista Connemarathon juostaan sunnuntaina 10. huhtikuuta, 2016. Tarjolla on puolimaraton, maraton ja ultramaraton. Tapahtuma houkuttelee paikalle juoksijoita ja kävelijöitä joka maailman kolkasta. Heidän joukostaan löytyy niin aloittelijoita kuin kokeneempia konkareita. Ainutlaatuisen kaunis reitti tarjoaa monipuolista maisemaa: karuja kukkuloita, jäätikköjärviä, suuria lakeuksia kuten Killary Lough, unisia kyliä ja vuoria. Connemaraton tunnetaan myös kuuluisasta “Hell of the West” -nousustaan.

Kansainväliset osallistujat voivat nauttia irlantilaisten vieraanvaraisuudesta, toveruudesta ja takuuvarmasta kisahumusta koko päivän. Rakastut ihan varmasti Irlantiin, sen ihmisiin ja luontoon, ja lähdet kotiin sydän täynnä Irlanti-humua.

Vuonna 2004 tapahtumaan lisättiin 63,2 km (39,3 mailia) ultra marathon, joka on osoittautunut menestyksesksi ja tarjonnut uusia haastavia mahdollisuuksia niille, jotka haluavat kokea Connemarathonin. Connemaraton on kasvattanutkin vuosi vuodelta suosiotaan. Vuonna 2001 tapahtumassa starttasi vain 73 juoksijaa, kun tänä päivänä lähennellään maksimi osallistujarajoja yli 3 000 juoksijan joukoin.

Connemarathon haluaa huolehtia jokaisesta osallistujastaan ja antaa mielellään hyödyllisiä vinkkejä majoitukseen ja matkustamiseen. Bussikuljetukset järjestetään kaikista suurimmista kaupungeista kisapaikalle ja takaisin, tarjolla on kaikille riittävästi syötävää ja juotavaa sekä kisan jälkeinen lounas, ensiapu ja kisalääkäri ovat paikalla kuin myös 200 vapaaehtoista. Kaikki osallistujat saavat teknisen t-paidan ja mitalin.

Viimevuoden Connemaratonista infoa täällä, sieltä löytyy myös video tapahtumasta.

Lisäinfoa: www.connemarathon.com
Tiedustelut: info@connemarathon.com

Connemarathon reittiennätykset

Puolimaraton
Miehet: Charles Kiplagat – 1:07:02
Naiset: Lucy Darcy – 1:24:52

Maraton
Miehet: Freddy Keron Sittuk – 2:27:48
Naiset: Mary Laverty – 2:57:38

Ultramaraton
Miehet: Giorgio Calcaterra – 3:56:56
Naiset: Helena Crossan – 4:40:12

Speak Your Mind

*