Global Running News  Global Running News
Vammat  Vammat
Nutrition Information  Nutrition
harjoittelu  Harjoittelu
Running Information Forums  Forums

   Running Information      USA Running      Running South Africa      Running New Zealand      Running UK      Running Ireland      Running Ireland      Deutsch Laufzeit      Copenhagen Marathon      Suomen Juoksu      Sverige Löpning      Tel Aviv Marathon      Running Australia      Running Kenya      Running Europe      Running Malta      Running Namibia

adidaksen evil eye halfrim pro juoksulasit

 

juoksulasit adidas

 

Testasimme adidaksen evil eye halfrim pro urheiluun tarkoitetut lasit 

Time-to-Run Suomen Piia Doyle testasi adidaksen evil eye halfrim pro (XS) urheiluun tarkoitetut aurinkolasit.

Tuote: adidas evil eye halfrim pro aurinkolasit
Koko: XS (saatavilla myös S ja L)
Paino: 27 g
Hinta: n. 200 €

Ominaisuudet: Kuten adidaksen muutkin urheilulasit, evil eye halfrim pro on täynnä ensiluokkaista teknologiaa: Vision Advantage™ PC linssi on ultra kevyt, ja tarjoaa laajan näkökentän ja suojan. Quick Change System linssit ovat helposti vaihdettavissa ja Clima Cool™ ilmanvaihtotekniikka takaa sen, että linssi ei huuruunnu. TRI.FIT™ Temple sankojen korkeuden säätö ja Double-Snap Nose Bridge™ -kaksivaiheinen nenäkaaren säätö takaavat optimaalisen istuvuuden jokaiselle käyttäjälle. Traction Grip kumipinnoite sankojen sisäpuolella sekä kuminen nenäkaari pitävät lasit paikoillaan kovassakin vauhdissa. Laseihin kuuluu myös Sweat Blocker – helposti irrotettava/kiinnitettävä hikieste.

adidas.Evil.Eye.Halfrim.Pro.XS

Testaaja: 38-vuotias nainen, 3 lapsen äiti, urheilu- ja liikuntatieteiden maisteri, Time-to-Run Suomen päätoimittaja, harjoittelee 5-6 kertaa viikossa ja juoksee kilpatasolla.

Testi: evil eye halfrim pro lasit saa säädettyä omille kasvoille istuviksi ja mukaviksi. Sangoissa on kolme eri asentoa ja nenäkaaressa kaksi. Pokat ovat kevyet vaikkakin ovat vankkaa tekoa ja tuntuvat kestäviltä. Kumisen nenäkaaren ja sangoissa olevan gripin ansiosta, lasit pysyvät hyvin paikoillaan, kovempaakin juostessa. evil halfrim prot eivät kuitenkaan ole yhtä kevyet ja huomaamattomat kasvoilla kuin aikaisemmin testaamani adidaksen adizero tempot.

Lasien mukana tuleva hikieste on ohut vaahtomuovinen osa, joka kiinnitetään pokan yläosaan. Lähietäisyydeltä ei esteettisesti kovinkaan kaunis lisuke, mutta hieman kauempaa katsottuna huomaamaton hikieste kerää otsalta valuvan hien estäen sen joutumista silmiin. Eli hikisissä olosuhteissa aivan ehdoton lisävaruste! Lasien kanssa voi hyvin käyttää myös lippistä. Hikiesteen voi irrottaa helposti, vaikka heti harjoituksen jälkeen.

Kiiltävän mustat pokat tulevat harmaa/vihreä-sävyisten peililinssien kanssa. Kaarrettu linssi ja pokan päätä myötäilevä muoto tarjoavat esteettömän näkyvyyden sekä täydellisen suojan auringonvalolta, hyönteisiltä ja ilmassa leijuvilta hiukkasilta. Linssit suojaavat täydellisesti UVA-, UVB- ja UVC-säteilyltä. Linssit muuntavat näkymän hieman viileämmän sävyiseksi, jättäen sen kuitenkin luonnolliseksi ja miellyttäväksi. Linssit ovat tummaksi sävytetyt, joten ne suojaavat silmiä hyvinkin aurinkoisissa olosuhteissa. Linssit eivät myöskään huuruunnu urheilun aikana.

evil eye halfrim pro on omasta mielestäni myös vapaa-ajan käyttöön sporttisen tyylikäs!

Juoksulasien kanssa tulee hikiesteen lisäksi kovakantinen kotelo ja laseille tarkoitettu pussukka, joka toimii myös silmälasien puhditavana pyyhkeenä.

Plussat: kevyet, säädettävä istuvuus, miellyttävä linssi, tyylikkäät
Miinukset: pidempi aikaisessa käytössä sangat alkavat painaa korvaa, erityisesti lippiksen kanssa

Yhteenveto: adidaksen evil eye halfrim pro juoksulasit on suunniteltu kestämään kovempaakin kulutusta. Lasit on alunperin suunniteltu maantie- ja maastopyöräilyyn. Kaikki adidaksen aurinkolasit on kehitetty tiiviissä yhteistyössä huippu-urheilijoiden kanssa vastaamaan eri urheilulajien vaatimuksia, ja evil eye halfrim prot sopivatkin mainiosti myös muuhun urheiluun, joten myös juoksuun. Evil eye halfrim pron yksilöllinen muotoilu ja istuvuus takaavat, että lasit pysyvät tukevasti paikoillaan suuressakin nopeudessa. Kaarevat linssit antavat täyden suojan tuulelta ja lasien ilmanvaihtojärjestelmä estää linssien höyryyntymisen.

adidaksen evil eye halfrim pro XS urheilulasit sopivat myös nuorille

XS kokoiset lasit ovat tarpeeksi pienet, ja niitä voi käyttää myös perheen isommat lapset.

Naisen ja pojan kuvauksissa käytetyt vaatteet ovat adidaksen climachill -mallistoa

Testaaja: Piia Doyle – Time-to-Run Suomen päätoimittaja

 

Speak Your Mind

*